Kanał HoReCa to szczególnie wymagający odbiorca wołowiny, o wysokich oczekiwaniach w zakresie jakości mięsa wołowego, a przed wszystkim jego obróbki. Współpraca z tym kanałem sprzedaży wymaga nie tylko odpowiedniego reżimu produkcyjnego, ale i elastycznego zaplecza organizacyjnego. Zrozumienie specyfiki HoReCa to warunek dobrej kooperacji.
OSI GROUP zachowuje ważną pozycję w systemie światowych dostaw wołowiny dla kanału HoReCa. Także w Polsce, grupa reprezentowana przez OSI POLAND FOODWORKS dzięki posiadanemu potencjałowi produkcyjnemu i wysokiej kulturze produkcyjnej jest w stanie zaspokoić specyficzne oczekiwania tego sektora.
Na ofertę wołowiny dla kanału HoReCa składają się przede wszystkim takie produkty jak polędwica, rostbef i antrykot. Najbardziej pożądaną częścią naszej oferty jest wołowina sezonowana. Produkujemy ją w oparciu o wyselekcjonowany surowiec. W procesie dojrzewania wołowina nabiera wyjątkowej kruchości, stanowiąc najwyższej jakości mięso kulinarne, które zaspokoi oczekiwania najbardziej wymagających konsumentów.